top of page

"Impossible is just a few letter word"

עודכן: 13 באפר׳ 2022

דני קרלין מספר איך הוא הצליח להגשים חלום

ree

אינה,כמה בקבוקי יין שתית היום?

אני צריך להודות לך. הייתה לי זכות ואושר שלקחת על עצמך לארגן לי טיול מהחלומות. החלטת להגשים לי חלום. חקרת אותי לגבי המגבלויות. לגבי הדברים שאני אוהב ולא. סוגי האוכל שאני אוהב וכאלה שלא אגע בהם. סיכמת ואירגנת לי טיול שכולו לפי המידות והשאיפות שלי.


ree

היינו בקזבגי,עלינו לכנסיית גרגטי, התלהבנו מנוף מדהים לקזבק .לא סתם אומרים שמזג האוויר בגאורגיה הפכפך, באמצע הקיץ היה גשם, ברד, שמש, קשת בענן, נרטבנו, צחקנו.

בדרך לקחתי עצרנו במעבר גומבורי, קטפנו תותים, התכלכלנו.

בדרך לכותאיסי עצרנו על הכביש, אכלנו תירס גאורגי חם, הסתבר שהמוכר מכיר את ישראל, היה גא בישראל ואפילו מדבר עברית. הוא כל כך נלהב מההכרות שהביא לנו את הצ'צ'ה שמכין בעצמו.

ביקורנו בשוק כותאיסי - מקום רב חושים וצבעים.


ree


ree

.תיכננת ולקחת אותי למקומות שבלעדיך לא הייתי מגיע אליהם. אירגנת את החוויות כמו סדנאות בישול וטעימות היין. כל בתי המלון ששהינו בהם היו משפחתיות ואוטנטיות. הלוואי שנצא שוב יחד שנה הבאה.

תודה


ree

אני חייב לציין, שכל המסע הזה וכל כיבוש פסגה במהלך הטיול לא היה מתקיים ללא עזרתך ותמיכתך, אינה.

אינה, היא חברה לצילום, מדריכת טיולים ומארגנת טיולים לגאורגיה. מאחר ולא יכולתי להצטרף לטיולים מאורגנים מפאת הנגישות, אינה לקחה על עצמה לתכנן טיול שתפור ליכולות שלי ותואם לכל הרצונות שלי.

תודה רבה לך על הכל.

נרים כוס יין להרפתקאות שבדך!!!


ree


ree

https://www.georgia.co.il/trip-plan



תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
bottom of page